Tasarımı Kaydet  Kapat
Yenidoğan Lastikçisi

Yenidoğan Lastikçisi

Yenidoğan Lastikçi - Yenidoğan 7/24 Lastikçi


Yenidoğan Lastikçi hızla gelişen sektörler de yerini alan Oto Lastik Servisinde yerini almıştır. Çeşitlilik anlamında oldukça zengindir. Bu durum otomobil üretimlerini de etkilerken araçlar da çeşitli ani fren sistemlerini de geliştirmiştir. Lastikler insan hayatında ulaşım için en önemli etkenlerdir. Lastikler aracın sistemine bağlı olarak sürüş sağlarken aracı taşıyan ve yönlendiren tek parçadır. Bakımı, seçimdeki doğru karar, mevsiminde kullanılan lastik hayati önem taşır. Lastik seçimlerinde yaşanılan hava şartları da göz önünde bulundurulmalıdır. Sıcak bir iklimi olan yerde kışlık lastik kullanımı gerekmez. Bu bakımdan lastik değişimi olmayıp, lastiklerin kontrolü rutin bir şekilde yapılmalıdır. Yıpranan lastikler üzerindeki dişlerden anlaşılır ve bu bakımdan 2 hafta bir kontrol gözlenmelidir.


Yenidoğan Oto Lastik - Yenidoğan Lastik Servisi


Yenidoğan Oto Lastik Servisi lastik değişimlerinde yapılması zorunlu olan balans ayarlarını her lastik değişimin de yapar. Lastiklerdeki dengelemeyi sağlarken küçük bir hatası dahi ciddi sorunları doğurur. Her lastik değişiminde bu ayarın yapılması gerekirken lastiklerinde ömrünü uzatır. Lastiklerdeki ağırlığın eşitsizliği, aşınması veya eskimiş olması direksiyonda titreşim sağlar. Bu istenmeyen bir durumken lastiklerin sistem olarak bağlantı kurduğu yerler çok önemlidir. Lastiklerdeki olumlu ya da olumsuz varlık aracı tamamen etkiler. Bu bakımdan lastiklerin doğru ve yeterli ölçüler de olması gerekir. Direksiyondaki tepkileri olumsuz etkilerken sürüş zorlanır ve motorda bu durumdan etkilenir. Kendini zorlayan araç daha fazla yakıt yakar ve direksiyon tam anlamıyla yönetilmez.


Yenidogan-Lastikci


Yenidoğan En Yakın Lastikçi - Yenidoğan Oto Lastik


Yenidoğan 'ın En Yakın Lastikçisi kış lastik fiyatları bakımından çeşitlilik sağlar. Kış mevsimi ülkemizde genel olarak çetin geçebilmektedir. Zorlu hava şartlarında trafiğin de yoğun olduğu görülür. Dur kalk ya da ani frenler yapılır. Bu durumlara dayanaklı lastik daha sonrası için sorun çıkarmaz. Konforlu sürüş rahat ve eziyetsiz sürüş sağlar. Lastiklerin bunda rolü oldukça büyüktür. Mevsiminde lastik can güvenliği için önem arz eder. Kışlık lastik fiyatları ikinci el ya da bilinen markalardan tercih edilebilir. Bu lastik çeşitlerinin hepsi yapısına göre fiyat aralıklarını belirler. İlk amaç araca ve sürüş mesafelerine uygun olmalıdır. Lastikler üretilirken her aracın performansına uygun olarak üretilip, test sürüşlerine tabi tutulur. Daha önceki kullanım deneyimleriniz de fiyatlar hakkında bilgi verecektir.
 

Yenidoğan 24 Saat Açık Lastikçi - Gece Lastikçi


Yenidoğan 24 Saat Açık Lastikçisi her tipte araç sahiplerinin lastikle ilgili bilgi sahibi olmalarını önerir. Seçilecek lastik öncelikle nerede nasıl sürüşlere maruz kalacaksa bunu en iyi araç kullanımını yapacak kişi bilir. Bu yüzden güvenlik için bu önemlidir. Araçlar çok fazla yük alacaksa bu ‘C’ ile lastikte ki yanakta belirtilir. Kış lastiklerinin üzerin de M + S harfleri yer alır. M harfi çamur olurken S harfi de kar anlamına gelir. Kış lastikleri yapım amaçları gereği dişleri daha derin ve keskin uçludur. Lastikteki tanımları bilmek sürüşünüzün de nasıl olacağını belirler. Günümüzde bu tanımlar daha da netleşmesi için etiket sistemi geliştirilmiştir.
 

Yenidoğan Lastik Tamircisi ile Yerinde Lastik Tamiri


Yenidoğan Lastik Tamircisi kaliteli olmasıyla hiç sorun çıkmaz. Her lastik patlayabilir ve uygun kullanım koşulunda değilse yıpranır. Lastikler saklanırken yanak kısımları üst üste ya da yerle temas etmeyip güneş almayan bir yerde saklanmalıdır. Lastiklerdeki mevsimsel geçişler sürüşte rahatlık sağlar. Lastikler araçlarda birçok mekanizmaya bağlı olup aracın kendisini taşır. Bu bakımdan bu taşıma yükleri sırasında ön lastik ve arka lastik basınçlarının gerekli bar basınçları kontrol edilmelidir. Bir lastikteki dengesizlik bütün sürüş sistemini etkileyerek can güvenliğini tehlikeye atacaktır. Lastikler iyi şekilde saklandığında uzun kullanım sağlar. Ömrü bitmiş lastikler 8 ila 10 yıl arasında değişir.
 

Yenidoğan 7/24 Lastik Yol Yardım


Yendoğan 7/24 Lastik Yol Yardım Hizmeti araç kullanımında da hemen hemen herkesin başına gelebilecek sorunların çözümünü sağlar. Araçlardaki lastik kontrolü yine bu devre de önem taşır. Araçlar belli bir hiza da gitmeyip kendini sürekli sağa ve sola atması durumu olabilir. Bu durum lastiklerdeki hava basınçlarındaki dengesizlik olabilirken sorunun çözülmesi ertelenmeden yapılmalıdır. Eğiminde dengesizlik olan araçlarda bazen lastiklerinde tam olarak yerleştirilmemesinden kaynaklı olabilir. Yazlık ve kışlık lastikler özelikleri bakımından farklıdır. Bu bakımdan hava verilirken basınç oranlarında farklı olacaktır. Bunu da göz önünde bulundurup basıncını kontrollü olmalıdır. Araç sürüşteki durumlar için muayeneye de götürülmesi kesin olarak sorunu belirler. Bu durum da alacağınız önlem için de geç kalınmaz.

Yenidogan-Lastik-Tamiri , Yenidogan-Lastik-Tamircisi , Yenidogan-Lastik-Servisi , Yenidogan-Oto-Lastik