Tasarımı Kaydet  Kapat
Nişantaşı Lastikçi

Nişantaşı Lastikçi

Nişantaşı Lastikçi - Nişantaşı 7-24 Lastikçi


Nişantaşı Lastikçi uzun yıllardır sektörde varlığını sürdüren Oto Lastik Servisidir. Lastikle ilgili tüm bakım, onarım, değişim, balans ve jant ayarlarını sağlarken bunları büyük bir titizlikle sağlar. Lastikler yapıları gereği yüksek ısı ve basınçlarla elde edilir. Araçların en temel parçaları olurken tüm araç fonksiyonlarını etkiler. Doğru ve uygun lastik bu bakımdan önemlidir. İzlenecek yol araca uygun üretilen lastik seçimleridir. Çok çeşitli olması kararsız kılsa da her araç marka ve modeline göre lastikler piyasa da yerini alır. Bu bakımdan her araç tipi için özel geliştirilmiş lastikler mevcuttur. Ülkemizde lastik üretimi sayesinde daha uygun lastikler de bulunur.
 

Nişantaşı Lastik Tamiri - Nişantaşı Lastik Tamircisi


Nişantaşı Lastik Tamiri vermiş olduğu Oto Lastik Tamircisi hizmetinde olağan lastiklerin bakımını da yapar. Bakım aslında belli kurallar çerçevesin de ilerlemektir. Bu kurallarla araç ve lastik zarar görmez. Zarar görmeyen lastiklerin kullanımı konforlu olurken uzun süre size masraf çıkarmaz. Lastikler mevsimsel olarak değişim gösterirken belli şehir içi araçların kış lastiği kullanmasıyla ilgili bir yasa yoktur. Ancak kışın kış lastiği kullanımı hayati ölçüde önemlidir. Karlı ve ıslak zeminler de yaz lastikleri yol tutuşunu sağlamaz. Bu da kalkışlarda ve sürüşlerde kaymaya sebep olur. Karlı havalar da ani fren yapılmazken kar lastikleri sürüşü normalleştirir. Kar lastikleri tamamen bu soğuk havalar için üretilmiş ve ciddi testler geçerek trafik için hizmete hazır hale gelmiştir.


Nisantasi-Lastikci
 

Nişantaşı Lastik Servisi - Nişantaşı Oto Lastik


Nişantaşı Lastik Servisi kış mevsimine hazırlıklarını herkes gibi sürdürür. İkinci el kış lastiklerin bakımları ve diğer kış lastiklerini hazırlamaya başlanır. Değişim zamanlarında aracın daha önce olan lastiklerine bakım yapılır. Jant ve balans ayarları lastiğin yıpranma payı da kontrol edilir. Oto Lastik alımların da üretim tarihleri önemliyken 8 yılı geçmemesine önem göstermek gerekir. Kış lastik fiyatları yine kalitesine göre fiyat aralıkları değişecektir. Kış lastiğini yenilemek isteyenler kaliteli lastik seçimiyle uzun ömürlü lastik kullanımı sağlarlar. Ancak yine bütçeleri düşünülerek geliştirilen yan lastik ürünleri de kalite anlamında iyi performans gösterecektir. Bütün kış lastiklerinin amacı buzlu, ıslak ve karlı yollarda güvenli kullanımı sağlamaktır.
 

Nişantaşı Nöbetçi Lastikçi - Nişantaşı Nöbetçi Lastik Tamircisi


Nişantaşı 'nın Nöbetçi Lastikçi ' si olarak kampanya durumlarını en uygun zamana denk getirmeye çalışır. Bu şekilde hizmeti doğru zamanda vermeye çalışır. Oluşmuş kitlesini tanıyarak bu kitlenin ihtiyacını doğru ölçüde karşılamak önemlidir. Kış lastikleri yapıları gereği birçok özellik barındırır. İç dişlerin derinliği yaz lastiklerine göre fazladır. Kar ya da yağmur sularını lastik içlerine almaması için tasarlanır. Su birikintisi olan yerlerde, kızaklamayı önlemek için geliştirilir. Kızaklama durumuyla karşılaşıldığında fren yapmaktan çekinilmelidir. Manuel araçlarda debriyaj yapılır. Kar ve soğuk havalar da sürüşler çok daha fazla dikkatli olmak gerekirken bu tek başına değil doğru lastik seçimiyle birleşmelidir.


Nisantasi-Lastik-Tamiri , Nisantasi-Lastik-Tamircisi , Nisantasi-En-Yakin-Lastikci , Nisantasi-Oto-Lastik

 

Nişantaşı En Yakın Lastikçi - Nişantaşı Açık Lastikçi


Nişantası En Yakın Lastikçi araç sahiplerine doğru hizmeti vermek için deneyimli bir kadroyla hizmet verir. Ustalardan çoğu kez bilgilendirme alındığı olmuştur. Bu bilgilendirme çoğu zaman bilinenler üzerinden tekrar geçmek gibidir. Bazen araçla ilgili ayrıntılar gözden kaçabilir. Günlük koşturma ve iş telaşları bazı aksaklıkları getirir. Bu bakımdan oto lastik servisleri bu hizmeti size sağlar ve lastiklerin performansını artırarak trafikte rahatlık sağlar. Trafikte, şehir içinde dur kalklar, darbe almalar, ani frenler olabilir. Lastiğin bu gibi durumlara dayanıklı olması sürüşteki ilerleyişi bozmaz. Aracınız 30 bin kilometre yol aldıktan sonra lastiklerin durumu iyiyse lastik seçimi doğru yapılmıştır. Uzun yolculuk öncesi lastiklerin taşıyacağı yükte baz alınarak basınç ayarları muhakkak yapılmalıdır.
 

Nişantaşı 24 Saat Açık Lastikçi - Nişantaşı Gece Lastikçi


Nişantaşı 24 Saat ve Gece Açık Lastikçi Hizmetleri lastik değişimlerindeki yerleştirmeye ekstra özen gösterir. Hizalama sorunu araçlarda önemli bir sorundur. Kazaya sebep olan unsurlar arasındadır. Aracın sürekli bir tarafa doğru eğim göstermesi lastiklerin yerleştirilmesinde sorun olduğunu gösterir. Bu bakımdan bu tarz durumlarda araçları muayeneye götürmek gerekecektir. Değişimlerinde ki profesyonellik bu bakımdan dikkat edilmesi gerekenlerdir. Basınç, hizalama ve mevsimindeki lastik kullanımı öncelikli olurken düzenli lastik kontrolü de yapılmalıdır. Lastiklerin durumunu bozuk 1 lira ile çoğu kişi tarafından uygulanan geleneksel bir yöntemdir. Bu durum pek tabi garanti olmazken lastiklerinizi yetkili servislere göstermeniz gereken durumları dikkate almak gerekir.

Nisantasi-24-Saat-Acik-Lastikci , Nisantasi-Gece-Lastikci , Nisantasi-Lastik-Servisi