Tasarımı Kaydet  Kapat
Maslak Lastikçi

Maslak Lastikçi

Maslak Lastikçi


Maslak Lastikçi ile bu alanda tüm araç yapısına uygun olan bir lastik değiştirme işlemi yapılmaktadır. Maslak lastikçi alanında deneyimli olan kişiler çalışmaktadır. Bu alanda anında işleminizi yapabilir ve yolda kalmaktan kurtulabilirsiniz. Lastiklerin değişimi ve mevcut lastik alma süreci de itina ile gerçekleşir. Yaza ve kışa uygun olacak şekilde bir lastik değiştirme işlemi yapılmaktadır.
Öncelikle araç yapısı incelenerek araç yapısına uygun olan kaliteli ve birinci sınıf bir lastik tedariği yapılmaktadır. Bu alanda yolda kalmaya engel olacak tüm dış etmenlere karşı dayanıklı olan bir lastik çeşidi sunulur.  Kaliteli, sağlıklı ve özellikle zorlu yol koşullarına uyum sağlayan lastikler mevcuttur.


Maslak-Lastikci
 

Maslakta Kaliteli Kış Lastiği Takıyoruz


Kaliteli kış lastiği alanında özellikle zorlu kış ayları için ön plana çıkan ve kullanıma uygun olan lastik çeşitleri mevcuttur. Kışın hava şartları çok zor olur. Bu şartlara uyum sağlayacak olan lastiklerin kullanımı daha çok önem taşır. Özellikle kullanımdan dolayı kara ve yağmura karşı dayanıklı donmaya karşı da dirençli olan bir lastiğe ihtiyaç duyulur.
Özellikle kışın donma ve kayma olayı çok yaşanır. Ancak alacağınız bir kış lastiği ile donma ve kayma gibi durumların önüne geçebilirsiniz. Bizler bu alanda sizlere Maslak Lastikçi yardımcı oluyoruz. Kışa girmeden önce normal lastiklerinizi kış lastiği ile değiştiriyoruz. Kış lastiği için alanında deneyimli kişiler sizlere yardımcı olmaktadır. Her araç yapısına uygun olan bir lastik çeşidi vardır. 
 

Maslak Lastik Tamiri İşlemi 


Maslak Lastik Tamiri işlemi için bizden yardım alabilirsiniz. Lastiklerde genelde hava kaçırma olayı çok olmaktadır. Bu tür durumlarda araç da yolda kalır. Ancak lastiğinizi değiştirmeye bile gerek duymadan sadece havasını yenileyerek kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu alanda sizlere yardımcı olacak birçok eleman vardır. 
Yolda kalma durumu lastiklerde mevcut olan dış etmenlerden dolayı çok olur. Lastiğin dış duvar yapısı aşınmaya uğrar. Bu aşınmadan dolayı da lastik zayıf düşer ve gerekli şekilde yolda işlev göremez. Ancak bu alanda gerekli tamir işlemi ile lastikleriniz tıpkı eskisi gibi yenilenmektedir. Kısa süre içinde Maslak Oto Sanayi ' sinde tamir işlemi yapılır. 


Maslak-Lastik-Tamiri
 

Maslakta Her Araca Uygun Oto Lastikler 


Her araca uygun lastikler etrafında kendi aracınızın lastiklerini şimdi yenilebilirsiniz. Kamyondan kamyonete ve normal taksi türü araçlara kadar lastik değişimi yapılır. Eski lastikler araca da zarar verir. Bu anlamda yolda kalma durumu ya da motora zarar verme durumu bile lastikten ötürü ortaya çıkabilir. 
Ancak lastik değişimi en kısa sürede yapılırsa eğer aracınızı ilerde oluşacak olan zararlardan da koruyabilirsiniz. Bu kapsamda sağlıklı  ve işlevsel bir şekilde Maslak Lastik Değişimi yapılmaktadır. Lastik değişiminin yanı sıra genel olarak araç kontrolü de yapılır. Araca yönelik her türlü işlem için Maslak Oto Lastikçi alanında gerekli şekilde hizmet verilmektedir.
 

Aracın Genel Muayenesi ve İncelemesi 


Aracın genel muayenesi ve incelemesi ile araca yönelik oluşabilecek olan her türlü arızaya karşı gerekli önlem daha öncesinden alınabilir. Bu kapsamda sizlere yardımcı olacak Maslak Lastikçi ' si geniş bir muayene imkanı sunulmaktadır. Genel araç muayenesi aracın sağlığı ve kullanımı için de önem taşır. Özellikle her yıl periyodik olarak genel araç muayenesi Maslak Oto Sanayi Sitesinde Lastikçiler tarafından yapılmalıdır.
Bu kapsamda bizler sizlere en iyi şekilde yardımcı oluyoruz. Detaylı bir araç kontrolü ile araca yönelik meydana gelen tüm arızalar ortaya çıkartılabilir. Bu alanda detaylı bir kontrol devreye girer. En ufak bir arıza varsa bile bu durum muayene ile anında ortaya çıkartılır. Böylece araca yönelik ilerde oluşacak olan sorunların da önüne geçebilirsiniz.
Aracın Genel Muayenesi ve İncelemesi süreci de çok uzun sürmemektedir. Kısa bir süre içinde gerekli kontroller yapılmaktadır. Özellikle alanında usta olan kişiler bu konuda sizlere yardımcı olmaktadır. Aracın lastiğinden motoruna kadar her şey detaylı bir kontrolden geçer. Bu detaylı kontrol sonucunda gerekli işlem ne ise o uygulanır.
Aracınızı uzun ömürlü ve sağlıklı bir şekilde kullanmak istiyorsanız eğer bunun için her yıl bizler aracılığı ile kontrol ettirebilirsiniz. Araç lastiklerinin tüm çeşitliliklerine hakimiz. Bu alanda sizlere yardımcı olarak Lastikten bakım ve onarıma kadar her alanda bizden Maslak Lastikçi ' sinden gerekli yardımı alabilirsiniz. Bilgi için iletişim kanallarımız ile dilediğiniz zaman irtibata geçebilirsiniz. 


Maslak-Oto-Lastik