Tasarımı Kaydet  Kapat
Lastik Değişimi Lastik Değiştirme

Lastik Değişimi Lastik Değiştirme

Lastik Değişimi - Lastik Değiştirme

 

Lastik değişimi lastik değiştirme gerekiyorsa sizin için memnuniyet veren çalışmalara odaklanıyoruz. Lastiklerinizin tümü için en doğru adrestesiniz.

 

Lastik Değiştirme Nedir?


Lastik değişimi, bir lastiğin artık onarılamayacak kadar kötü hale gelmesi neticesinde zorunlu olarak çıkarılması ve yerine tercih edilen bir lastiğin eklenmesidir. Bu yeni lastiğin değişim süreci teknik anlamda birçok avantaj manasındadır. Bir lastik gelişigüzel şekilde değiştirilemez. Aracın kaldırılması, alttan bir boşluk oluşması için ve yeni tekerin yeni alana yerleştirilmesi için bazı adımlar takip edilmelidir. Firmamız bu açıdan büyük bir avantaj sağlayarak size yüksek kalitede hizmet verir.
Değişecek olan lastiğinizin bu aşamaya gelip gelmediği konusunda firmamıza sorularınızı iletebilirsiniz. Bu sorular sizin durumunuza göre değişecektir. Yani sorularınızı sorarken lastik ne haldeyse buna göre talep iletmelisiniz. Lastikler kolay kolay değişme haline gelmez. Yani büyük bir delik, yarık varsa, patlamışsa ancak lastik değiştirilecektir.
 

Lastik Değişimi Lastik Değiştirme Ücretleri


Başvuru yapıldığında lastik değişimi lastik değiştirme ücretleri değişken özellik gösterir. Bir lastiğin ne kadara değişeceğini belirleyen kriterler şu şekilde sıralanabilir:
  • Lastiğin ne kadar büyüklükte olduğu önemlidir. Büyük ebatlardaki lastiklerde kullanılan malzeme de çok olacağı için ücretlerde de artış olacaktır. Fakat her büyük lastik fiyatı da aynı olmaz. Teknik anlamda özellikleri değişebilir.
  • Mevsime göre lastiklerde değişim fiyatları da farklı olabilir. Ek donanımı çok olan lastiklerde fiyatlarda artış olacaktır.
  • Lastik değişimi için yol yardım talepleriniz varsa yol masrafları eklenecektir.
  • Marka özelliklerine göre lastiklerin ücretleri değişir. Bazı markalar marka değeri açısından ve bazı diğer kriterlerde değişebilir.
  • Lastik yapısı, küçük motorlu araçlarda daha uygun değişim ücretlerine sahiptir.

Lastik-Degisimi

Yaz Lastikleri Tamiri


Yaz lastiklerinizin onarımı ve bakımı için günün her saati hizmet veriyoruz. Başvurularınızda yapılması gereken lastiğinizin hangi araç için kullanıldığını ve markasını iletmektir. Biliyorsanız ölçülerini de aktarabilirsiniz.
  • Lastik yaz mevsimine göre hazırlandığında sıcak zemine dayanıklılığı çok demektir. Sıcak mevsimde asfalt, kum yol ya da diğer zeminlerde giden araç, sıcaklıktan ötürü incelebilir. Çünkü aşınma oranı her zamankinden daha çok olacaktır. Bir lastiğin aşınma olasılığı artınca değişim zamanı da kısalıyor manasına gelir. Lastiklerinizin bu açıdan düzenli bakımını yaptırmalısınız.
  • Lastikler genel anlamda dış etkenlere dayanıklı olarak üretilir, ancak bazı yerlerdeki kullanım sık değişime neden olabilir. Bundan ötürü dikkatli davranmalı ve kontrolleri aksatmadan ilerlemelisiniz.
 

Yırtık Lastik Onarım 


Lastik değişimi lastik değiştirme işlemi yapan firmamıza başvuru yaparken yırtılma sorunları nedeniyle de taleplerinizi iletebilirsiniz.  Lastiklerde oluşan yırtılmalar, kesici maddelere bulaşan lastikler, firmamız bünyesinde 6 cm sınırı ile onarılmaktadır. Yırtılmalarda limit olması sorunun yeniden meydana gelmemesi için önemlidir.  Yırtık lastiklerin oluşmaması için rutin kontrollerinizi yapmalısınız. Çünkü önlem almak açısından bu durum önemli bir detaydır. Lastikleriniz için taleplerinizi 7/24 beklemekteyiz.
 
 Lastik-Degistirme