Tasarımı Kaydet  Kapat
Güngören Lastikçi

Güngören Lastikçi

Güngören Lastikçi

İstanbul Güngören uzman ekibimizle 7/24 oto lastik hizmeti veren firmamız zor durumda kaldığınızda vermiş olduğu kaliteli hizmetle adından söz ettiriyor. Aracınız varsa mutlaka zamanla lastikler yıpranır ve değişmesi gerekir. Bazı durumlarda ise hiç beklenmedik anda aracınızın tekeri patlar ve Güngören lastikçi ihtiyacınız olur. Firmamız 7/24 açık olup günün her saatinde profesyonel ekibi ve son derece teknolojik cihazlarıyla sizlere gururla hizmet verir.

Gungoren Lastikci

Güngören Lastikçi Hizmetimiz

Lastiğiniz patladı ve yolda kaldınız. Tek yapmanız gereken internet sitemizden iletişim numaramızı alarak bizden destek talep etmek olacaktır. Firmamızın personeli yanına lastik ve ekipmanlarını alarak bulunduğunuz yere gelir ve sizi bu sıkıntılı durumdan kısa sürede kurtarır. İsterseniz sıfır lastik takarak kalıcı çözüm sağlarız veya çıkma lastik takarak sizi geçici olarak rahatlatarak yolda kalma durumunuza son veririz.
Aracınızın marka ve modeli önemli değildir. Her türlü araçlara lastik çözümü firmamızdadır. Lastik satışı dışında lastik yol yardım, bakım ve onarım hizmetlerimiz de mevcuttur. Binek araç, pikap, minibüs ve arazi araçları içinde lastiklerimiz mevcuttur.

Güngören Lastikçi Fiyatları

Güngören'de oldukça fazla lastikçi mevcuttur. Her lastikçi farklı fiyatlar vermektedir. Firmamızın prensibi güven ve dürüstlük üzerine kurulmuş olduğu için asla zor durumda kalan müşterilerimizden fırsatçılık yapıp fazla fiyat vermeyiz. Güngören lastik piyasasına göre en uygun fiyatı veriyoruz. Temel prensibimiz müşteri memnuniyeti üzerine kuruludur. Bizim için önemli olan fiyattan ziyada müşterimizin referansıyla yeni müşteriler edinmektir. Referansımız siz olacaksınız ve hem siz uygun fiyata lastik ihtiyacınızı göreceksiniz hem de biz uygun fiyata hizmet verip sürüm yaparak değişik müşterilere ulaşacağız. Güngören lastikçi fiyatlarını araştırdıktan sonra bizi aradığınızda göreceksiniz ki en uygun fiyat bizde. Bu nedenle firmamızı güvenle arayabilirsiniz.

Gungoren Lastikci