Tasarımı Kaydet  Kapat
Göktürk Lastikçi

Göktürk Lastikçi

Göktürk Lastikçi

Göktürk Lastikçi araçlara dair lastik hizmetlerini en profesyonel şekilde yapan Gezici olan bir firmadır. Sektörde uzun yıllardır bu işi yapan birçok firmaya nazaran işini 7 gün 24 Saat Gece ve Gündüz Açık bir durumda en kaliteli şekilde gerçekleştiren bir firmadır. Bu nedenle güvenle aracınızın güvenliğini sağlayacak firma olarak tanınmaktadır. Mobil yani diğer adıyla bilinen Seyyar Lastikçi olarak cant, iç ve dış lastik montajı çok önemlidir. Lastiklerin gevşemesi nedeniyle araç seyahat halinde iken kaza yapabilir. Can güvenliği açısından araç sahiplerinin bu duruma önem göstermesi gerekir. Yazın ve kışın kullanılan Oto Lastikler farklıdır. Biri ince tabaka lastik isterken diğeri kalın tabakalı lastik ister. Bu kapsamda takılacak lastiğin kalitesi de önemlidir. En ufak bir cam kesiğinde lastiğin patlamaması açısından lastik kaliteli bir şekilde montaj yapılmalıdır.
 

Göktürk Oto Lastik Montajı

Göktürk Lastikçi lastik montajı konusunda tecrübe ve bilgi sahibi bir firma olarak araca en uygun lastik seçimini de yapar. Bu konuda kalifiye elemanları ile araç sahiplerine detaylı bilgi de sunmaktadır. Alelade bir lastikçi olmaması nedeniyle içiniz rahat bir şekilde işleminizi tamamlayabilirsiniz. Mesleğin gerektirdiği tüm özveriyi Göktürk Lastikçi firmasında bulabilirsiniz. İşinde kalite ve memnuniyete önem veren bir firma olduğundan montaj kurallarını harfiyen uygulamaktadır. Araçta verimliliğin artması açısından lastik takılma sonrasındaki işlemleri de yapmaktadır. Bu sayede güvenli bir şekilde aracınızla seyahat etmeniz mümkün olur. Oto Lastik montajı aynı zamanda araç bakımlarından biridir. Bu yüzden konusunda uzman bir firma olan Göktürk 7/24 Lastikçi ile iletişime geçmeniz gerekir.

Gokturk-Lastikci
 

Göktürk Lastik Servisi 'nde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Göktürk Lastikçi lastik montajlarında belirli bir iş prensibinde çalışmalarını sürdürmektedir. Kalite kontrol kuralları gereği uyguladıkları adımlar şu şekilde sıralanmaktadır.
  • Lastik ve jantları araçlara uygun şekilde konumlandırma
  • İç lastik koruyucuları doğru montaj yapma ve cantların vidalarını kontrol etme
  • Lastiğin hava basıncını ölçme
  • Monte edilen lastiklerinin havasını basmak ve her lastiğin aynı havada kalmasını sağlamak
  • Lastiklerin hava basılması sonrasında doğru bir şekilde istiflenmesini sağlamak
  • Montaj esnasında oluşmuş veya daha önceden oluşmuş olan arızayı rapor etmek
  • Jant ve lastiğin kontrolünü sağlamak ve ihtiyaç halinde montaj bölümüne yönlendirmek
  • Kalite bakımından uygunluğunu tespit etmek
  • Arızalanmış lastikler veya kullanım ömrü tükenmiş lastikler için demontaj işlemini tamamlamak
 

Göktürk Lastik Tamircisi Yerinde 7/24 Lastik Değişimi

Göktürk Lastikçi Lastik Servisi Değişim süreçlerini en iyi şekilde yöneten bir firmadır. Araç sahiplerine yönelik doğru bir raporlama ve çizelge sunarak hangi tarihte değiştirmesi gerektiğini bilir. Tabii bu durum normal şartlarda ilerleyen süreç için geçerlidir. Uzun Yol seyahatlerine yönelik çalışmalar yapan kişiler normal süreye göre daha kısa vakitlerde lastik kontrolü yaptırması gerekir. Bu durumda da ekstra lastik değişimleri yapılması gerekmektedir.Oto Lastik değişimi çok önemlidir. Özellikle Nöbetçi Lastikçi tecrübe isteyen bir şeydir. Tıpkı araçların bakım performansına yönelik km bakımları gibi lastiklerde önemlidir. Zaten bakımlarda da lastik havaları veya jant kontrolleri sağlanmaktadır. Fakat Oto Lastikçinin görevi olduğundan kimi zaman bu işlemler geçiştirilebilir. Böyle durumlara maruz kalmamak içinde güven veren Göktürk Acil Lastikçi firması ile görüşülmesi gerekir.
 

Göktürk Oto Lastik Tamiri Fiyatları

Göktürk Lastikçi lastik fiyatları kapsamında yetkiler dâhilinde sabit fiyat tablosu ile hizmet etmektedir. Lastiklerin firmadan çıkış esnasında belirttiği fiyat tablosuna uyarak disiplinli bir şekilde montaj işlemlerini yapar. Bu sayede her gittiğinizde farklı fiyat veren diğer firmalara benzememektedir. Net fiyatlar vardır. Ortalama üzerinde fiyat tablosu sunmamaktadır. Bütçenizi sarsmayacak ve ödeme kolaylığı sunan bir Seyyar Lastikçi firmasıdır.
 

Göktürk En Yakın Lastikçi 7/24

Göktürk Lastikçi lastik değişim sürecini kontrol altında tuttuğu gibi aynı zamanda arızalanmış lastik montajları hakkında da bilgi verir. Sektördeki yerini etkin şekilde koruyan bu firma geleceğin önemli Mobil Lastik firmalarındandır. Kışın taktırılması gereken lastik tipine yönelik her araç için aynı lastiği sunmaz. Çünkü her lastik türü her araca uygun değildir. Ayrıca kışın havaların soğuması nedeniyle Gece buzlanan yollar lastik yapısını zedeleyebilir. Zincir ve kış tipi lastik gerektiren hava şartlarında muhakkak Göktürk Lastikçisine gidilmesi gerekir. Aksi halde kazaya sebebiyet verecek durumlar yaşanabilir. Kış aylarında haberlerde çıkan birçok kaza zincirleme şeklinde belirtilen haldedir. İstenmeyen durumlarla karşılaşmamak adına lastik değişim zamanı unutulmamalıdır. Şayet sizin yerinize bu takibi yapabilecek ve aynı zamanda montajların birinci sınıf kalite sağlayacak firma arıyorsanız Göktürk En Yakın Lastikçiye gitmeniz gerekir.

Gokturk-En-Yakin-Lastikci , Gokturk-Lastik-Tamiri , Gokturk-Oto-Lastik , Gokturk-Lastik-Servisi , Gokturk-24-Saat-Acik-Lastikci