Tasarımı Kaydet  Kapat
En Yakın Lastikçi

En Yakın Lastikçi

En Yakın Lastikçi

En yakın lastikçi arayanlar için 7/24 taleplerinizi iletebilirsiniz. Otobüs, otomobil, ticari amaçla kullanılan araçlar vs. için kapsamlı bir firmayız.

Hangi Lastiği Seçmeliyim?

Lastik seçimi yapmak zordur, Çünkü lastikler, bir aracın en önemli kısımlarını kapsar. Motor bölümü nasıl araca güç veriyor ve gidiş için bir zemin sağlıyorsa lastikler de bu amacı yerine getiren parçalardır. Lastik seçerken şu detaylara önem vermelisiniz:
Bütçe belirlemelisiniz. Lastiklerin kendi içinde sadece bir tür araç kategorisinde bile çok sayıda çeşidi vardır. Bu nedenle kendiniz için en iyi sonuçlara odaklanarak çözüme yönelmelisiniz.
Bir lastiğin seçiminde günlük alınan yol miktarı belirleyici olmalıdır. Gün içinde çok km yakan bir aracınız varsa alacağınız lastiğin de çok kaliteli ve dayanıklı olması gerekir. Lastiğinizin sık değişimi olmasın diye bunu düşünmelisiniz. Otobüsler, kamyonlar vs. çok daha dayanıklı ve uzun ömürlü lastiklerden kullanmalıdır. Taksiler gibi gün içinde sürekli yol alan araçlarda da mutlaka bir uzman desteği ile lastik seçmelisiniz.
Lastik görseli ve mevsim şartlarına uygunluğu önemlidir. Bir lastiğin pütürlü kısımlarının çok olması, kış şartlarında ek kaymaz özellik kazandırır. Bu nedenle lastiğinizin en sık kullanıldığı dönemleri de hesaba katabilirsiniz. Kış aylarında çok yol yapan lastiklerde bu ek özellikleri bularak hareket etmelisiniz.

En Yakin Lastikci

En Yakın Lastikçi Nasıl Bulurum?

Size en yakın lastikçiyi bulmak için internet olan cep telefonu, tablet, bilgisayar ya da diğer cihazlara en yakın lastikçi yazarak firmamızı bulabilirsiniz.  Genellikle 5-10 km arasındaki lastikçi listesi karşınıza çıkar. Firmamız, beklentinizi karşılayan hızlı çözümlerle size hizmet verecektir.
Lastikçi firması bünyesinde taleplerinize yanıt verirken öncelikle acil durum açısından bir süreç başlatılmaktadır. Hangi işlem acilse buna odaklanılır ve sizin talebiniz de değerlendirilerek ilerleme kaydedilir.  Lastikçi firmamızın bünyesinde bulunduğunuz yere lastik destek ekibimiz en hızlı şekilde gelmektedir. Bulunduğunuz yeri hızlı şekilde konum atarak veya açık adres belirterek sonuca varabilirsiniz.

Bakım Onarım En Yakın Lastikçi 

Bakım ve onarımı yapılan lastiklerin size birçok açıdan artısı olacaktır. Lastikçilerden beklenen tüm talepleri ideal şekilde size sunmaktayız. Lastik yapısında nerede nasıl bir sorun varsa bunu belirleyen hızlı ve tecrübeli ekibimiz size destek olacaktır.
  • Lastiklerinizin mevsim geçişlerinde hazırlık durumunu kontrol ettirebilirsiniz. Bakım yapılan lastik size daha az sorun çıkaracaktır.
  • Bir araçtaki lastiklerin bakımı ve onarımı ayrı konulardır. Onarım yapılacaksa delik ve çizikler kontrol edilir. Bakımda ise genel bir durum vardır.
  • Tecrübeli lastikçi arayanlar için tüm lastik türlerine yönelik alt yapımız sağlamdır.  Ekip bünyesinde müşteri memnuniyetine odaklanıyoruz.
Tır Lastiği

En yakın lastikçi tır lastiği başvurularınızı kabul etmekteyiz.  Normal araçlara göre çok daha uzun olan tırlarda lastik sayısı bakımından da avantaj elde edilmektedir. Lastiklerinizin yedekleme ve genel kontrollerinde her zaman bizi arayabilirsiniz.

En Yakin Lastikci