Tasarımı Kaydet  Kapat
Beykoz Lastikçi

Beykoz Lastikçi

Beykoz Lastikçi


İstanbul Beykoz 'da Lastik satışı, Değişimi ve Onarım işlerinde yıllardan beri kurumsal çözüm üreten Lastikçi firmamız daima en kaliteli hizmeti uygun fiyata vermektedir. Beykoz Lastikçi olarak deneyimli personellerimiz ve son derece teknolojik teçhizatımızla lastiklerinizin bakım ve onarım işlerinizi yapan firmamız 7/24 hizmet vermektedir. Arabaların tüm yedek parçaları gibi lastikleri de zamanla yıpranır ve kullanılamaz hale gelir. Kimi zaman lastiklerin değişimi şart olurken kimi lastikler ise onarım ile çözüme kavuşabilmektedir.


Beykoz Lastikci


Beykoz Lastikçi Kurumsal Çözümleri


Profesyonel Beykoz Lastikçi ekibimiz sizleri asla gereksiz masraflara sokmaz. Aracınızın Lastikleri Tamir ve onarımla ömrü uzayacak gibiyse en sağlam ve güvenilir olacak şekilde Tamir edilerek sizlerin daha uzun süre aynı lastiklerle yola devam etmenizi sağlarız. Bu tamamen usta ellerin ve bilgi birikiminin bir ürünüdür. Montaj hizmeti vermek sizin can güvenliğinizi yakından ilgilendiren bir durumdur. Tamir esnasında usta kaynaklı hatalardan dolayı jant çizilmesi, hatalı balans ayarı veya bijon kırılmaları gibi olumsuzluklar yaşanabilir. Tamamen sürüş güvenliğini etkileyen bu unsurlar araçlarda kaza yapmalarına neden olabilir. Bu nedenle aracınızı emin ve usta ellere teslim etmelisiniz.
 

Beykoz Lastik Satışı, Değişimi, Onarım ve Bakım


Beykoz Lastikçi Firmamız yıllardan beri İstanbul’un tüm bölgelerine uzmanlaşmış profesyonel ekibimizle hiçbir olumsuzluğa sebebiyet vermeden kaliteli ve güvenli bir şekilde lastikleriniz konusunda çözümler ürettik. En önemli prensibimiz de daima müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermek oldu. Bu doğrultuda Beykoz Lastikçi olarak firmamıza başvuran tüm müşterilerimizin araçlarını kendi aracımız gibi görüp en ekonomik şekilde tamir, bakım ve onarımını gerçekleştirdik. Gece gündüz ayrıt etmeden müşterilerimiz için yerinde lastik değişim hizmeti de vererek yolda kalmış müşterilerimizin yola devam etmelerini sağladık. Sizin de Beykoz Lastikçi hizmetine ihtiyacınız varsa firmamızı arayarak çözüm odaklı hizmet alabilirsiniz.


Beykoz Lastikci