Tasarımı Kaydet  Kapat
Beykoz 24 Saat Lastikçi

Beykoz 24 Saat Lastikçi

Beykoz 24 Saat Açık Lastikçi


Beykoz 24 Saat Açık Lastikçi mi arıyorsunuz? Lastikler aracın zemin ile temasını sağlayan çok önemli parçalardan bir tanesidir. Yüksek basınç ve ısı ile elde edilirler. Araçların modellerine uygun olarak farklı işlemlerden geçen lastikler bazı durumlarda değişim ve onarım gerektirebilmektedir. Bu gün özellikle yerli olan markalarda talep fazladır. Talebin artması ile birlikte lastikler daha konforlu ve iyi bir sürüş deneyimi sunmaktadır. İmal edilen son teknoloji lastikler son derece dayanıklı olurken bazı durumlarda çeşitli sıkıntılar yaratabilmektedir. Çivi ya da sert bir cismin lastiğe saplanması bu durumun en büyük örneği olmaktadır.
 

Beykoz Açık Lastikçi


Beykoz Açık Lastikçi arayışınıza cevap veren firmamız kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır. Açık Lastikçi bulmak bazı durumlarda zordur. Örneğin gece seyahat ediyorsunuz ve lastiğiniz patladı. Yanınızda da gerekli ekipmanlar yok ya da Lastik Değiştirmeyi bilmiyorsunuz. Bu durumda imdadınıza servisimiz yetişecektir. 7 gün 24 Saat ulaşabileceğiniz firmamız uzun yıllardan beri hizmet vermeye devam etmektedir. Lastik üzerinde yer alan açıklamalar ile birlikte sizlere uygun lastiği kısa süre içinde bulunduğunuz konuma getirecek olan servisimiz kısa sürede değişim hizmeti sağlamaktadır. Bu sayede yolculuğunuz aksamayacak ve endişe de duymayacaksınız. Yolların taşlı ya da virajlı olması gibi sebeplere bağlı olarak hasar gören lastikleriniz profesyonel bir şekilde değiştirilmektedir.
 

Beykoz Gece Açık Lastikçi

 

Beykoz Gece Lastikçi bulmak artık zor değil. Servisimiz Beykoz ve Çevresinde Gece de sizlere hizmet vermekte olup acil durumlarda imdadınıza yetişecektir. Benzin istasyonlarda acil durumlarda lastiklerin  şişirilmesi mümkün olurken patlama ve lastiklerin yarılması gibi durumlarda bu işlem oldukça zor  olabilmektedir. Herkes Lastik Değiştirmeyi bilmeyebilir.Aynı zamanda Lastik Değişimi için gerekli ekipmanlarınız bulunmayabilir. Lastik basıncı azalmaya başladığında özellikle yeni nesil araçlarda sizleri ikaz eden bir sensör bulunmaktadır. Bu sensör yandığında yolculuğa devam etmemek gerekir. Araç yakın bir noktaya çekilmelidir. Bekleme esnasında lastik daha çok inerse bu durumda hasar büyük olabilir. Bu sebeple Acil durumlarda hemen Servisimiz ile iletişime geçerek hizmet alabilirsiniz.


Beykoz-24-Saat-Acik-Lastikci , Beykoz-Acik-Lastikci , Beykoz-Gece-Lastikci