Tasarımı Kaydet  Kapat
Bayrampaşa Lastik Servisi

Bayrampaşa Lastik Servisi

Bayrampaşa Lastik Servisi


Bayrampaşa Lastik Servisi olarak balans ayarı, lastik değişimi, jant değişimi, lastik bakımı gibi pek çok hizmet vermekteyiz. Araca yönelik olarak verilen bu hizmetlerin pek çoğu aciliyet gerektirmektedir. Lastiklerin periyodik bakımlarının yapılmasının yanı sıra mevsime göre lastik değiştirme uygulamaları ve acil durumlarda lastik değişimi hizmetleri bizzat servisimiz tarafından sağlanmaktadır. Özellikle kış lastiği durumunun çok önemli olduğu bir gerçektir. Kış aylarında yaşanan olumsuz durumların yanı sıra yaz aylarında da lastik derinlikleri kontrol edilmektedir. Islak ya da karlı yollarda tutuş gücünün sağlanması için dikkatli bir seçim yapılmalıdır. Lastik aynı zamanda sürücü için konfor ve güvenlik anlamına da gelmektedir.
 

Bayrampaşa Oto Lastik Servisi


Bayrampaşa Oto Lastik Servisi olarak dönem dönem düzenlemiş olduğumuz kampanyalar ile sizlere hizmet veriyoruz. Üretim ve alım eşliğinde aynı zamanda firmamız sizlere güven sunuyor. Farklı araç marka ve modelleri için uygun olan lastiklerin tamir edilmesi, tamiri mümkün değilse yenisi ile değişimi için sizler de firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Bulunduğunuz semtte bu hizmeti sağlayan bir firma olması büyük önem arz etmektedir. Lastikler araçların temel ekipmanlarıdır. Yolda kalma durumunda ciddi hasarlar meydana gelebilir. Lastik seçimi öncesinde de henüz yanınıza gelmeden sizlerden  gerekli bilgileri alıyoruz.
 

Bayrampaşa 7-24 Acil Oto Lastik Servisi


Bayrampaşa 7-24 Acil Oto Lastik Servisi Firmamız sektördeki yenilikleri yakından takip etmektedir. Aynı zamanda lastik biçimleri de birbirinden farklılık göstermektedir. Araçların alacağı virajlar, engebeli yollar ya da asfalt yollar vb. düşünülerek lastik seçimi yapılmalıdır. Araçların tanınması doğru lastik seçimi için de önem arz etmektedir. Araçların taşıyacakları yükler, yol ve mevsim şartları da lastik seçiminde önemli rol oynayacaktır. Lastiklerin ömürleri de aynı zamanda kullanım şekillerine ve hava şartlarına göre farklılık gösterecektir. Çok sık kullanım olması ya da yolların bozuk olması durumunda lastiklerin ömrü daha da kısalacaktır. Kullanılmayan lastikler dışarıdan bakıldığında hasarsızmış gibi görünse de aslında pek çok soruna sebebiyet verebilmektedir. Lastiklerin seçimlerinde araç ihtiyacı da büyük öneme sahiptir. Motorlu taşıtlarda yer alan lastiklerin mevsim ihtiyaçlarına göre tercih edilmesi gerekiyor.  


Bayrampasa Lastik Servisi , Bayrampasa Oto Lastik Servisi