Tasarımı Kaydet  Kapat
Bayrampaşa Pazar Günü Açık Lastikçi

Bayrampaşa Pazar Günü Açık Lastikçi

Bayrampaşa Pazar Günü Açık Lastikçi


Bayrampaşa Pazar Günü Açık Lastikçi arıyorsanız servisimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Yola çıkmadan evvel araç sahipleri elbette ki lastiklerini kontrol etmektedir. Ancak çeşitli sebeplere bağlı olarak aracın lastiğinin havasının sönmesi, patlaması gibi durumlar meydana gelebilmektedir. Lastikler uzun yol yapımında kolayca aşınabilmektedir. Lastik aşınmasının ölçümlenmesi için belirli bir gösterge bulunmaktadır. 1,6 mm’i gösteren bu gösterge lastiğin değişimi noktasında aslında sürücülere ipucu vermektedir. Lastiklerin kenar kısımlarında balon olması durumu oldukça tehlikeli olmaktadır. Yine lastiklerin patlaması, havalarının sönmesi ya da yırtılması gibi durumlarda lastik değiştirmek gerekecektir. Bayrampaşa Pazar Günü Lastik Değişimi yaptırmak ise Servisimiz sayesinde artık zor olmayacaktır.
 

Bayrampaşa Haftasonu Açık Lastikçi


Bayrampaşa Haftasonu Açık Lastikçi bulmak artık zor değil. Aracın kullanımı, taşınan ağırlık vb. ölçülere bağlı olarak lastiklerin değişim süreçleri de farklılık gösterecektir. Lastik ömrü iklim şartları, coğrafya gibi pek çok faktöre bağlıdır. Aracın kullanım sıklığı, aracın kilometresi gibi faktörler de bu noktada belirleyici olacaktır. Özellikle uzmanlar tarafından lastiklerin en az senede bir kez değiştirilmesi tavsiye edilmektedir. Bununla birlikte 10 yıl geçtikten sonra bir daha lastikler kullanılmamalıdır. Eski lastikler elbette ki daha az dirençli olduğundan pek çok sorunla karşılaşma ihtimali daha fazladır. Ancak yeni lastiklerde de bu sorunlar ortaya çıkabilmektedir. Viraja sert girilmesi, yolda cam ya da çivi gibi maddelerin olması sebebi ile lastik zarar görebilmektedir.
 

Bayrampaşa Pazar Günü Açık Oto Lastikçi


Bayrampaşa Pazar Günü Açık Oto Lastikçi ile Pazar günü de işlerinizi halledebilirsiniz. Ekibimiz dilediğiniz noktaya gelebileceği gibi aynı zamanda gelebilecek durumda olduğunuzda servise de gelebilirsiniz. Yerinde lastik değişimi ve onarımı esnasında aracın güvenilir şekilde park edilmesi gerekir. El freni kesinlikle çekilmelidir ve motor kapatılmalıdır. Araç birinci viteste bırakılmalıdır. Tehlike ikazı gösteren lambalar açılmalı ve özellikle hava kararmaya başladıysa reflektörü olan bir elbise giyilmelidir. Yolun kenarında üçgen yer almalıdır. Yolun kenarında lastik patladıysa ve bunu sonradan fark ettiyseniz bu durumda yapmanız gereken aracı hemen sağla çekmek olacaktır. Güvenlik önlemleri almadan Lastik Değişim işlemi yapılmamalıdır.


Bayrampasa Pazar Gunu Acik Lastikci , Bayrampasa Hafta Sonu Acik Lastikci