Tasarımı Kaydet  Kapat
Bayrampaşa Mobil Lastikçi

Bayrampaşa Mobil Lastikçi

Bayrampaşa Mobil Lastikçi


Bayrampaşa Mobil Lastikçi ihtiyacınıza cevap veren Servisimiz ile artık yolda kalmayacaksınız. Araçlar belirli durumlar ile karşı karşıya kaldıklarında Yol Yardımına ihtiyaç duymaktadır. Mobil Yol Yardımı gerektiren durumların başında lastiklerin tamir edilmesi ve değiştirilmesi gelmektedir. Yolda herhangi bir kesici ve deli madde olduğunda ve bu madde lastiğe girdiğinde patlamaya sebep olabilmektedir. 7 gün 24 Saat kesintisiz hizmet veren firmamız sizlerin her daim yanındadır. Bayrampaşa Mobil Lastik Servisi olarak profesyonelliği ön planda tutan firmamız olay yerine hızlı bir onarım sağlamaktadır. Bu anlamda pek çok servise güvenmek zor olsa da en kısa zamanda yanınıza geliyor ve aracınızın lastiğinde var olan sorunu ortadan kaldırıyoruz.

Bayrampaşa Mobil Lastik Tamiri


Bayrampaşa Mobil Oto Lastik Tamiri işlemini gece ya da gündüz fark etmeksizin yapıyoruz. Bu anlamda tek yapmanız gereken iletişim numaralarımız üzerinden bize ulaşmanız olacaktır. Ekiplerimiz aracınızın bulunduğu noktaya en kısa süre içinde gelecektir. Lastik tamir ve değişim hizmeti ivedilikle verilmekte ve sorun çözümlenmektedir. Yolda kalan araçların lastik değişimlerini yapmakla birlikte sıfır ya da ikinci el lastik çözümleri de sunuyoruz. Şayet yolda kaldıysanız bizimle iletişime geçmeniz halinde servisimiz sizlere anında hizmet sunacaktır. Uygun fiyat avantajlarının yanında servisimiz tarafından sunulan hizmet garanti kapsamındadır. Lastik patlaması gibi durumlarda ortaya çıkacak olan hasarların en aza indirilmesi için hemen servisimizden destek almanız gerekir.
 

Bayrampaşa Mobil Lastik Tamircisi


Bayrampaşa Mobil Oto Lastik Tamircisi hizmeti ile birlikte sizlere sunacağımız daha pek çok hizmet bulunmaktadır. Müşteri memnuniyeti ilkesine riayet ederek sunmuş olduğumuz hizmetler kapsamında;
  • Lastiklerin tamir edilmesi ve değişimlerinin yapılması
  • Jant değişimi sağlanması
  • Balans ayarlarının yapılması
Tüm bu hizmetleri tek bir telefon ile firmamızdan alabilirsiniz. Mobil olarak aramanız durumunda en kısa sürede yanınızda oluyoruz. Kullanım ile ilgili bilgiler müşterimize dürüstlükle anlatıldığı gibi ihtiyaç durumunda balans ayarları da yapılmaktadır. Lastiğinizin tamiri mümkün ise bu durumda tamiri yapılmakta ve montajı sağlanmaktadır. Ancak tamir olmayan durumlarda ise sıfır ya da ikinci el lastikler ile değişim hizmeti verilmektedir. Kısa süreli ve güvenilir değişim ve onarım için hemen servisimiz ile iletişime geçebilirsiniz.


Bayrampasa Mobil Lastikci , Bayrampasa Mobil Lastik Tamiri , Bayrampasa Mobil Lastik Tamircisi