Tasarımı Kaydet  Kapat
Bayrampaşa 7/24 Lastikçi

Bayrampaşa 7/24 Lastikçi

Bayrampaşa 7/24 Lastikçi


Bayrampaşa 7/24 Lastikçi mi arıyorsunuz? Lastik değişimlerinin yapılması, balans ayarları, jant değişimi ve periyodik bakım gibi dilediğiniz her konuda sizlere destek oluyoruz. Lastiklerin bakımlarının yapılması, değişimlerinin sağlanması, çeşitli sorunların meydana gelmesi gibi durumlarda servisimiz destek vermektedir. Özellikle kış aylarında lastik değişimlerine dikkat etmek gerekmektedir. Kış aylarında sürüş esnasında yolun kaygan olduğunu düşünerek tedirginliğe sebebiyet vermek kaza riskini de artırmaktadır. Dikkatli bir seçim ve mevsime göre lastik kullanarak tüm bu sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Lastiklerin doğru seçimi yakıt tasarrufu açısından da önem arz etmektedir. Motorlu araçlarda lastiklerin değiştirilmesi için servisler kampanyalar düzenlerler. Sizler de kampanyalarımızı takip edebilirsiniz.
 

Bayrampaşa 7-24 Oto Lastikçi


Bayrampaşa 7/24 Oto Lastikçi arayışınıza cevap verecek olan firmamız yakın bir noktadan hizmet almanıza olanak tanır. Yakınınızda bulunan bir tamirci talep ettiğinizde adrese hemen ulaşır. Ayrıca servisin çok çok yakınlarda olduğu durumlarda lastikte daha az aşınma meydana gelecektir. Zamanında sorunun çözülmesi çok önemlidir. Çünkü bu şekilde çok uzun süre aracı kullanmak can ve mal kaybı ile sonuçlanabilmektedir. Aynı zamanda sağlam bir lastik güvenli bir sürüş anlamına da gelmektedir. Ortaya çıkabilecek ciddi hasarları önlemek adına servisten destek almak gerekir. 7 gün 24 Saat Açık olan Servisimiz ön bilgiyi edindikten sonra olay yerine de kısa sürede ulaşmaktadır.
 

Bayrampaşa 7/24 Açık Lastikçi


Servisimiz Bayrampaşa 7-24 Lastikçi olarak sizlere kesintisiz hizmet sunmaktadır. Lastiklerin kullanım ömrü 8 ila 10 yıl arasında değişmektedir. Bu süreden daha  fazla lastik kullanımı doğru değildir. Her yıl hiç olmazsa bir kez lastiklerin durumu hakkında bilgi sahibi olmak gerekir. Lastik seçimlerinin sürücülerin yol üzerindeki seyahatini doğrudan etkilediği unutulmamalıdır. Doğru ve alanında uzman kişilerden oluşan servisimiz bu noktada sizlere profesyonel hizmet vermektedir. Lastiklerin sağlıksız olması durumunda virajlarda hakimiyetin kaybolması dahi söz konusudur. Tüm bu olasılıkları yaşamamak, can ve mal kaybından korumak adına lastiklerin periyodik bakımları yapılmalı, gerekli basınç verilmeli, acil durumlarda da yardım talep edilmelidir. Sizler de servisimizden hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin hizmet alabilirsiniz.

Bayrampasa 7-24 Lastikci