Tasarımı Kaydet  Kapat
Bahçelievler Yol Yardım

Bahçelievler Yol Yardım

Bahçelievler Yol Yardım


Yeni nesil otomobillerde sensör sayesinde lastik basıncının düşmesinden dolayı lastiğin patladığını görebilirsiniz. Güvenli bir yere çekerken, önce lastiklerin yerde olduğundan emin olmalısınız. Lastik basıncı düştüğünde havanın kaçtığı yeri işaretleyebilirsiniz. Küçük delikler onarılabilir, ancak büyük delikler onarılamaz. Lastik en yakın lastikçiye ulaşmazsa, yedek lastikle değiştirilmesi gerekecektir. Ancak Bahçelievler Yol Yardım, bölgenize geldiğinizde ihtiyacınız olan hizmetleri size sağlayacaktır.
 

Bahçelievler Lastik Yol Yardım


Bahçelievler Lastik Yol Yardım Servisi hizmeti Yolda Lastik Tamiridir. Lastiği sökmeden yerinde tamir eden bir çeşittir. Lastikteki yabancı madde genellikle ön lastiğe sert bir cisim sokularak çıkarılır. Ardından fitil yerleştirilir ve deliği kapatmak için lateks yapıştırıcı ile doldurulur. Üniversal bir bıçakla üst kısımdaki fazla kısmı kestikten sonra yavaşça çarkın içine yerleştirilir. Ancak, bu geçici çözüm genellikle kullanımdan kaldırılmıştır. Bu bakımdan yama onarımı tercih edilir.

Bahcelievler-Yol-Yardim
 

Bahçelievler Yol Yardım İle Yerinde Lastik Tamiri


Lastiğe giren büyük bir nesne nedeniyle delinme yeri kesin olarak belirlenir. Bu seçenek, lastiğin tamamen sökülmesini gerektirir. Bunu yapmak için önce bijonları sökmeniz ve ardından lastiği tamamen çıkarmanız gerekir. Ek olarak, lastiğe sert bir şey girerse, onu da çıkarmanız gerekecektir. Tamir edilecek alan lastiğin içi silinerek hazırlanmalıdır. Ardından yama içeriden yapıştırılır ve delikler uygun ve güçlü bir yapıştırıcı ile kapatılır. Yama tamamen kuruduğunda lastik şişecek ve doğru hava seviyesine yerleşecektir. Lastik tamir yöntemleri, lastik tamirinin en sağlıklı şeklidir.

Bahçelievler Yol Yardım Lastik Servisi


Bahçelievler Lastik Yol Yardım hizmetinin sunduğu bir diğer hizmet ise şambrel yöntemdir. Lastiğin iç kısmındaki ve iç lastikteki hasar, lastiğin büzülmesine neden olabilir. Bu onarım diğer lastiklerden farklıdır. Bu noktada lastiğin içinin onarılması gerekir, bu nedenle lastiğin tamamen sökülmesi gerekir. Bu nedenle hasarlı bölgeyi belirlemek ve bir yama ile onarmak için bir yama kullanmak gereklidir. Son olarak, lastik doğru basınca şişirilmeli ve lastik tekrar janta takılmalıdır. Bu şekilde lastik onarılır. Ardından sizler de aldığınız kaliteli hizmet ile yeniden yola çıkabilirsiniz. Bunun için firma ile iletişime geçmeniz yeterlidir


Bahcelievler-Lastik-Yol-Yardim