Tasarımı Kaydet  Kapat
Bahçelievler Pazar Günü Açık Lastikçi

Bahçelievler Pazar Günü Açık Lastikçi

Bahçelievler Pazar Günü Açık Lastikçi


Bahçelievler Pazar Günü Açık Lastikçi, özel donanımlı bir araçta yol sorunu veya lastiğin patlaması durumunda 7/24 Yerinde Lastik Tamircisi olarak hizmet vermektedir. Bu hizmet için numarayı aramanız yeterlidir. Bu sayede lastik değişimi en kısa sürede gerçekleştirilebilmektedir. Lastik tamiri, değişimi ve onarımı, en son teknolojilere ve yılların tecrübesine sahip uzman bir ekip tarafından sağlanmaktadır. Bu yüzden Bahçelievler bölgesinde 7/24 lastikçi arıyorsanız bu hizmete ulaşabilirsiniz. Ardından deneyimli ve profesyonel yol yardım ekibimizin hizmeti ile yolculuğunuza güvenle devam edebilirsiniz.
 

Bahçelievler Pazar Günü Patlak Lastik Tamir Edilir Mi?


Sağlıklı lastik onarımı ve yeniden kullanımı için birkaç temel ipucu vardır. İlk olarak, lastik patlak olduğunda kullanılmalıdır. Gerçekten de patlak lastiğin düşük basınçta kullanılması sadece patlak lastiğe değil diğer lastiklere de ciddi zararlar verir. Aynı zamanda, patlaklar ancak lastiğin hasar derecesi ve kırılma alanı 5 mm'den az ise tamir edilebilir. Bu sayede Bahçelievler Pazar Günü Açık Lastikçi servisinden hizmet alabilirsiniz.

Bahçelievler Lastik Tamiri Yöntemleri


Bahçelievler Pazar Günü Açık Lastikçi servisi üç farklı şekilde patlayan lastikleri tamir eder. İlk onarım yöntemi lastik tamiridir. Bunu yapmak için lastik janttan çıkarılır. Sonrasında ise lastiğin üzerinde bırakılırsa lastiğin patlamasına neden olabilecek yabancı maddeler dikkatlice çıkarılır. Bu alan artık yüzey bozulmasını düzeltmek için kazınmaya, cilalanmaya ve düzeltilmeye hazırdır. Ancak, uygulamadan sonra yapıştırıcı kuruyacak ve lastikle kaynaşacaktır. Ardından lastikler janta yeniden takılır ve havayı üretici tarafından araç için belirtilen lastik boyutuna sıkıştırılır. Kullanım yetenekleri, lastiklerin janttan çıkarılmasını gerektirmez. Bu bağlamda, yabancı cisimlere özel matkap uçlarını sokmak için iğneler kullanılır. Bu kısım daha sonra çok güçlü yapışma özelliklerine sahip bir yapıştırıcı ile doldurulur. Ucun dış yüzeyi bir kesici aletle kesilir. Tersine, iç lastik tamiri iç lastik üzerine uygulanır ve bu tip lastikler için en iyi tamir yöntemidir. Bu onarım sırasında yamayı uyguladıktan sonra lastik janta yeniden takılır. Bu çok basit ve yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir. Bu sayede sizler de tekrardan yola çıkabilirsiniz.

Bahcelievler-Pazar-Gunu-Acik-Lastikci