Tasarımı Kaydet  Kapat
Bahçelievler Mobil Lastikçi

Bahçelievler Mobil Lastikçi

Bahçelievler Mobil Lastikçi


Bahçelievler Mobil Lastikçi, lastikler patladığında ve onarım gerektirdiğinde Acil hizmet vermektedir. Patlak bir lastik, sürüş güvenliğini ve lastik ömrünü belirleyen en önemli faktörlerden biridir. Bir lastik diğerinden daha az şişkinse, patlak bir lastiğiniz olabilir. Öte yandan, yeni nesil araçlarda sensörler, lastik basıncının lastik basıncıyla orantılı olup olmadığını belirleyebiliyor. Bir lastik sürüş sırasında genişler veya büzülürse, çıkarılmalı ve onarılmalı veya yedek lastik ile değiştirilmelidir. Patlak bir oto lastiği onarmak deneyim, ekipman ve malzeme gerektirir. Bunun için Bahçelievler 7/24 Mobil Lastik mağazası hizmetinizdedir.

Bahcelievler-Mobil-Lastikci
 

Bahçelievler Mobil Lastik Tamiri Ne Zaman Yapılır ?


Hasar sadece dişte ise ve delik 6 mm'den büyük değilse veya lastik patlak ve kullanılamaz durumdaysa Bahçelievler Mobil Lastik Tamiri gerekebilir. Otomobil lastikleri yanlış kullanım, hız ve yol koşulları gibi çevresel faktörlerden zarar görebilir. Bu gibi durumlarda doğru lastik tamiri, lastik performansını artırmaya yardımcı olur ve insan hayatı için çok önemlidir. Bir lastiği tamir ederken, önce lastiğin gövde yapısını kontrol edin. Bu kararın ardından onarım süreci başlar. Lastikler söz konusu olduğunda, damak onarılamaz bir parçadır. Sadece kauçuk yüzey onarımları alanında uzman kişiler tarafından yapılmakta olup, lastiğin yapısını etkilememektedir.

Bahçelievler Lastik Tamircisi Hizmeti


Bahçelievler Mobil Lastik Tamircisi önce hasarlı lastiği janttan çıkarır ve içini dikkatlice inceler. Bunun nedeni, patlak bir lastik kullanmak içini çatlatacak ve kauçuğun tamamen değiştirilmesi gerekecek olmasıdır. Ardından lastiğin hasarlı kısmını temel bir yama ile onarır. Bu yöntem, lastiğin janttan çıkarılmasını gerektirmez. İlk olarak, tekerleğe batmış tüm yabancı maddeleri çıkarır. Ardından,Bahçelievler Mobil Lastik Tamir setindeki iğnenin ucundaki ucu yerleştirir ve kauçuk dolgu macunu ile kapatır. Uç, lastiğe gömülü bir iğne ile sabitlenir ve geri kalanı maket bıçağı ile kesilir. Diğer bir onarım yöntemi ise iç onarım yöntemidir. Bu yöntemle lastik janttan tamamen çıkarılır. Daha sonra gömülü sert nesnenin bir alanı bulunur ve nesne kaldırılır. Ardından, yama için uygun zemini hazırlamak ve yapıştırmak için içi kazınır. Tutkalın kurumasını bekledikten sonra lastiği janta tekrar takılır ve havayı doğru basınca kadar itilir. Bu onarım seçeneği genellikle en kalıcı çözümdür.

Bahcelievler-Mobil-Lastik-Tamiri , Bahcelievler-Mobil-Lastik-Tamircisi