Tasarımı Kaydet  Kapat
Bahçelievler Lastik Onarım

Bahçelievler Lastik Onarım

Bahçelievler Lastik Onarım


Araç sahibi olan herkes Bahçelievler Lastik Onarım ve tamir hizmetlerine ihtiyaç duyabilir. Yolda bir çivi bir tekerleğe çarparsa veya lastik patlarsa, yolda kalma riskiniz vardır. Patlak lastiklerle araç kullanmak hem hayatınıza hem de aracınıza zarar verebilir. Lastikte küçük bir delik varsa, onu bulmanız gerekir. Lastik basıncı düşük olduğunda hava sızıntı noktası işaretlenebilir. Hafif patlamış bir lastik tamir edilebilir, ancak tamamen patlamış bir lastik tamir edilemez. Lastik size en yakın lastik mağazasına ulaşmazsa, yedek lastikle değiştirmeniz gerekecektir. Bu noktada yardıma ihtiyacınız olursa Bahçelievler Mobil Lastik Onarım mağazasında lastik tamir hizmetleri verilmektedir.
 

Lastik Onarımı Nasıl Yapılır?


Eğer Bahçelievler Lastiğim Patladı gibi bir sorununuz varsa, yola devam etmek için yedek lastik kullanabilirsiniz. Bir lastik tamirhanesine patlak bir lastik getirdiğinizde, yapmanız gereken ilk şey patlak bir lastik aramaktır. Lastiğin yan tarafında patlak lastik varsa tamir edilemez. Lastik onarım prosedürü, lastiğin janttan çıkarılmasıyla başlar. Ardından delinme noktasını içeriden sabitleyin ve yamayı yapıştırın. Ardından yamayı parlatın ve inceleme için lastiği janta takın. Son aşamada ise denge kurulur. Bu sayede yolunuza güvenle devam edebilirsiniz.
 

Bahçelievler Lastik Onarım Servisi


Lastik inmişse, patlamış olabilir. Ancak bu başka nedenlerle de olabilir. Bunlar valf contaları, paslı tekerlekler vb. şeklinde sıralanabilir. Bir lastik diğer lastiklere kıyasla olağandışı bir hızda yavaşlarsa, lastik aşınmıştır. Bu durumda lastik tamiri mutlaka bir uzman tarafından yapılmalıdır. Bu konuda Bahçelievler Lastik Onarımı ve tamiri mağazası profesyonel ve deneyimli bir servis ekibi tarafından lastik bakım ve onarım hizmetleri sunmaktadır. Lastik bakımı özellikle kış ve yaz mevsiminden önce yani mevsim değişikliğinden önce yapılmalıdır. Bu testler aşınma gösteriyorsa, lastiğin değiştirilmesi gerekir. Ayrıca aracın düzgün çalışmasını sağlamak için yeni lastiklerin kullanılması ve dikkatli bir şekilde sürülmesi tavsiye edilir. Ayrıca yaz aylarında yaz lastikleri, kış aylarında ise kış lastikleri kullanmanız önerilir. Bu sayede hiçbir aksama olmadan güvenli bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda bu sayede herhangi bir ek maliyet de ödememiş olursunuz.

Bahcelievler-Lastik-Onarim