Tasarımı Kaydet  Kapat
Bağcılar Lastikçi

Bağcılar Lastikçi

Bağcılar Lastikçi

Bağcılar Lastikçi ' niz olarak sizlere uzun yıllar boyunca Lastik satışı ve Tamir, bakım onarım hizmetini uzman ekibimizle ve itina ile verdik. En kaliteli lastik üreticileriyle çalışan Bağcılar Lastikçi firmamız her durumda en uygun fiyata çözüm üretmekteyiz. Tüm personelimiz kendi dalında uzmanlaşmış olup daima müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışmaktayız. Firmamız prensip olarak Türkiye’nin yol ve iklim koşullarına göre en uygun performans sağlayacak olan lastik üreticilerin markalarıyla çalışmaktadır. Avrupa standartlarında ve üstün kalitede üretilen bu lastik modellerini piyasada bulabileceğiniz en uygun fiyata satmaktayız.


Bagcilar Lastikci


Bağcılar da Yolda Kalanlara Yerinde Çözüm


Ayrıca Yolda kalmalara karşı 7/24 online hizmet veren firmamızı her durumda arayabilir ve hizmet talep edebilirsiniz. Olmadık bir zamanda ve yerde lastiğiniz patladı ve değiştirebileceğiniz yedek lastiğiniz yok. Bu durumda tek yapmanız gereken şey bizi arayarak aracınız hakkında bilgi vermek olmalıdır. Uzman Bağcılar Lastikçi ekibimiz en kısa sürede sizlerin tarif ettiği yere gelir ve kalıcı çözümle sizi bu zor durumdan kurtarırız. Şayet lastiğiniz kullanılamayacak duruma geldiyse lastiğinizi Yerinde Değiştiririz veya küçük bir sorunu var ve Tamirle kurtarılacaksa Lastiğinizi Tamir ederek yola devam etmenizi sağlarız.


Bağcılar Lastikçi Hizmeti ve Fiyatları


Bağcılar ve tüm İstanbul’a hizmet veren Lastikçi firmamız sizlere daima en uygun ve kaliteli lastik hizmetini vermekteyiz. Hem lastik fiyatlarımız rakip firmalara göre en uygun olmaktadır hem de lastik tamir ve onarımı hizmetlerimizde hiçbir rakibimiz bizimle fiyat konusunda yarışamaz.
Bağcılar Lastikçi firmamızın en önemli prensibi müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet sunmak olduğu için müşteri memnuniyeti odaklı çözümler sunuyoruz. Bu nedenle bize verdiğiniz işinizden memnun kaldığınız sürece bizim daimi müşterimiz olmaktasınız ve Yakın çevrelerinize verdiğiniz referanslarla müşteri potansiyelimizi geliştirmektesiniz.

Bagcilar Lastikci