Tasarımı Kaydet  Kapat
Ataköy Lastikçi

Ataköy Lastikçi

Ataköy Lastikçi


Ataköy Lastik Yol Yardım Servis hizmetleri 7/24 hizmeti ile mağduriyetlerin önüne geçmektedir. Araç lastikleri ile ilgili yaşanan sorunlar büyük mağduriyet ortaya çıkmasına neden olabilmektedir. Bu durum nedeni ile yaşanan mağduriyetlerden biri sürüş sırasında lastikle ilgili sorun yaşamak ve Yola devam edememektedir. Özellikle İstanbul trafik akışının çok yoğun yaşandığı iller arasında yer almaktadır. Ataköy gibi semtlerde trafik akışı içerisinde araçlar ile ilgili problemler yaşanması büyük sorunlara sebep olabilmektedir. Bu sorunların en kısa sürede çözülebilmesi için Ataköy Lastikçi hafta içi veya hafta sonu fark etmeksizin hizmet vermektedir. Her gün ulaşılabilen bir Servis olmasının yanı sıra gece ve gündüz de fark etmeksizin hizmetine devam etmektedir. Lastikler veya araçlar ile ilgili arızaların ne zaman yaşanacağı belli değildir. Gece Saatlerin de de sabah erken saatlerde de Lastik Patlaması veya hava basıncının düşmesi gibi durumlar ile karşılaşılması mümkündür. Bu nedenle Ataköy ve çevresi için Ataköy Lastikçi her zaman Yardım çağrısında bulunabilecek bir adrestir. Mobil Gezici Yol Yardım hizmetinden yararlanmak için tek yapılması gereken gerekli telefon numarası aramak ve konum bilgilerini ekip ile paylaşmaktır. Konum bilgilerinin yanı sıra ekipler lastik problemleri ile ilgili de bilgi almak isteyebilmektedir. Bunun nedeni ise eğer Lastik Değiştirme gibi bir durum söz konusu ise gerekli malzemeler ile konuma ulaşması ve gereken Ataköy Lastik Servisi sağlamasıdır.


Atakoy Lastikci

Ataköy 7-24 Lastikçi


Ataköy Lastikçi araç Lastiği Tamiri konusunda uzman bir ekibe sahiptir. Sorunlu lastik için gerekli incelemeler yapıldıktan sonra gereken yöntemler ile Lastik Onarımları gerçekleştirilmektedir. Araç lastikleri ile ilgili yaşanan problemleri en aza indirmek için bilinmesi gereken konular bulunmaktadır. Lastikler araçların diğer önemli parçaları gibi düzenli olarak kontrol edilmeli ve bakımları sağlanmalıdır. Hatta diğer parçalardan farklı olarak dış etkenlerden büyük ölçüde etkilenebilmektedir. Bunun nedeni ise yer ile devamlı olarak temas etmeleridir. Uzun süre lastiklerin kullanılması ve aksi şekilde uzun süreler boyunca lastiklerin kullanılmaması zarar görmelerine neden olabilmektedir. Hava koşullarından dahi etkilenebilmeleri mümkündür. Yalnız bu etkilenme daha farklı şekilde görülmektedir. Havaların çok sıcak veya çok soğuk olması lastikleri etkilemekte ve bu durum da yol tutuşunun etkilenmesinde rol oynamaktadır. Mevsimlere göre araç lastiği tercihi yapmanın önemi bu durumlarda ortaya çıkmaktadır. Özellikle kış ayların kış lastiği kullanımı tavsiye edilmektedir. Kış lastiği kullanmak sürüş güvenliği arttırmaktadır. Fren gibi keskin manevralarda olması gerektiği şekilde aracın hareket etmesini sağlamaktadır. Bunun yanı sıra soğuk havalarda Yolda kalma gibi durumlarda Ataköy 7-24 Lastikçi Firmamızdan Yol Yardım isteyebilirsiniz
 

Ataköy Acil Lastikçi


Ataköy Lastikçi lastik bakımları ve onarımları konusunda başvurulabilecek en doğru firmalar arasında yer almaktadır. Lastik bakımlarına önem verilmesi tamir gibi konulara başvurulmayacağı anlamına gelebilmektedir. Lastiklerin bakımları ne kadar düzgün yapılırsa yapılsın her zaman dış etkenler lastikler için zarar verici niteliklerde olabilmektedir. Lastiklerin bakımlarının düzenli yapılması lastiklerin zarar görme ihtimalini aza indirmektedir. Lastiklerin kış aylarına girerken değiştirilmesi ülkemizde zorunlu kılınmaktadır. Son yıllarda uygulanmaya başlanan bu sistem kış aylarındaki kaza oranlarını en aza indirmeyi amaçlamaktadır. Yol kenarlarında gözlem yapan emniyet ekipleri kış lastiği uygulamasının denetimini oldukça sıkı şekilde uygulamaktadır.

Atakoy 7-24 Lastikci , Atakoy Acil Lastikci , Atakoy Oto Lastikci

Ataköy Oto Lastikçi


Kış aylarına girmeden önce Ataköy Oto Lastikçi de kış Lastiği Değişimi yapılması aracınızın sadece buzlu ve karlı yollarda iyi bir şekilde gitmesi için değil aynı zamanda iyi bir şekilde durabilmesi için de gereklidir. Kış lastiklerinin dış yüzeyindeki kalın ve tırtıklı yüzey kar ve buz  üzerinde aracınızın güvenli bir mesafede durmasına da oldukça yardımcı olmaktadır. Karlı yüzeylerde  giderken aracınızın sizin kontrolünüzden çıkmaması için kış lastiğinin kaliteli ve tırtıklarının sağlam bir şekilde olması gerekmektedir. Normal lastikler için dış yüzeydeki ölçüm yüzeyi nasıl oluyor ise kış lastiklerinde de aynı sistem olmaktadır. Kış lastiklerin dış katmanındaki yüzeyin bireysel olarak kontrolü sık sık yapılması ve belirli bir düzeyde aşınma ve katmanda azalma görüldüğünde profesyonel ekiplerce lastiğin kontrolünün sağlanması gerekmektedir. Ataköy Lastikçi Lastiklerinizin Tamirleri yapmayı amaçlamaktadır. Araç lastiklerinin tamiri dışında araç lastiklerinizin bakımını da yapmaktadırlar. Araçlarınızdaki lastiklerin özelliklerine göre ve sizin lastikleri kullanış amacınıza göre her tür lastiği bünyesinde barındırmaktadır.