Tasarımı Kaydet  Kapat
5. Levent Lastikçi

5. Levent Lastikçi

5. Levent Lastikçi


5. Levent Lastik Tamircisi 5.Levent bölgesi civarında Lastikçi arayışı içerisine giren araç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını çok hızlı ve kaliteli bir şekilde gidermektedir. Kendine ait özel bir aracı olan hemen hemen herkes hayatında bir defa da olsa araç lastikleriyle ilgili bir problem yaşamıştır. Başlarına lastikle ilgili herhangi bir problem gelen araç sürücüleri 5.Levent Lastikçisinde güvenle problemlerini giderebilirler. Ülkenin her yerinde araç sayısının artmasıyla doğru orantılı olarak insanların araçlarını güvenle teslim edebilecekleri bir Lastikçi arayışı da artmıştır. Arabanın lastiğinin seyir halindeyken aniden patlaması veya havasının inmesi araç şoförünü çok zor duruma sokmaktadır. 5. Levent Lastikçi tam da bu anda imdada yetişir ve en kısa sürede müşterisine kaliteli hizmet sunar. Lastik Tamirinde ve Değişimde kullanılabilecek temel malzemeler şunlardır: Binek sökme takma, ağır vasıta sökme takma ve jant parlatma makinaları, rot ayar cihazları, balans makinaları liftler ve kompresörler.

5. Levent Acil Lastikçi - 5. Levent Lastik Servisi


Araç lastiklerin de meydana gelen sıkıntılar basit gibi görünse bile hiçbir zaman imal edilmemelidir. Lastikler arabaların temel taşlarından biridir ve lastiklerden herhangi birinde meydana gelen bir sorun hayati önem taşımaktadır. Bu durum hem aracın içerisindekileri hem de trafikteki diğer araçları da çok yakından ilgilendirmektedir. Ayrıca havası inik veya patlak bir lastikle seyahat etmek Lastiğin Tamir edilebilme ihtimalini de imkânsız bir halegetirmektedir. Eğer 5. Levent’te böyle bir durumla karşı karşıya kalırsanız mutlaka iletişim
numaraları üzerinden 5.Levent Acil Lastikçi ile iletişim kurulmalıdır. Alanında uzman olan çalışanları sayesinde sorunun ne olduğuna ve neler yapılabileceğine olabildiğince pratik bir şekilde karar verilerek sorun kısa sürede çözüme kavuşturulur. 5. Levent Lastik Servisi alanında uzmanlaşmış ve deneyimli ustaları herhangi bir lastik sırtında meydana gelen ve çok büyük olmayan deliği kolay bir şekilde Tamir ederler ve böylece Lastiğin daha kötü durumlara gelmesine böylece engel olurlar.

5. Levent Lastikci

5. Levent Lastik Tamiri - 5. Levent Lastik Tamircisi


Böylece lastiğin hava basıncı yeterli seviyeye çıkmış olur ve araç sahibi yolculuğuna rahat bir şekilde devam eder. Eğer Lastik Tamir edilemeyecek bir hale gelmişse ise araç sahibinin isteği doğrultusunda sıfır veya uygun olan ikinci el bir Lastikle Değişimi gerçekleştirilir. Araç sürücüleri kendi başlarına arabalarının lastiklerinde delik veya yarık olup olmadığını anlayabilmek için öncelikle lastiğin hava basıncını bakmalıdır. Lastiğe herhangi bir yabancı cisim (çivi, vida, cam vb.) batıp batmadığını kontrol etmeliler. Lastikte bir hava kaçağı mevcutsa hava kaçağını anlayabilmek için püskürtme başlığı olan bir şişeye deterjan konulup lastiğin her yerine sıkılır. Kaçak olan yerde köpükler oluşmaya başlar. 5. Levent Lastik Tamircisi Ekibimiz aracınızın Lastiğini Yerinde Lastik Tamiri yaparak sizi bulunduğunuz noktadan kaldığınız yerden devam etmenizi sağlar.

5. Levent Oto Lastik - 5. Levent Açık Lastikçi


5.Levent Lastikçi 7/24 Acil Hizmet sunabilen özel bir ekibe sahiptir. 5. Levent Lastikçi bu konuda oldukça deneyimli ve iddialıdır. 7/24 Acil Destek Ekibi olarak araç Lastik Değişimi, Lastik Tamiri, Jant Tamiri - Değişimi, lastik hava basınçlarının kontrolü veya ikinci El Lastik Temini gibi çok çeşitli hizmetler vermektedir. Bütün bu hizmetler hiçbir şekilde ayrım yapılmadan her türlü araç için uygulanmaktadır. 5.Levent bölgesi ve o çevrede meydana gelen herhangi bir Lastik probleminde 5.Levent Oto Lastik 'le iletişime geçilerek konum gönderilir ve ekip en kısa sürede olay yerine gelerek sorunu çözer. Günümüzde İnsanlar genellikle gündüz ve hafta
içi çok yoğun oldukları için araçla ilgili sorunlarını akşam saatlerinde ve hafta sonları halletmeyi tercih ederler. 5. Levent Açık Lastikçisinde hem hafta sonları hem de akşam geç saatlere kadar her türlü hizmet verilmektedir.


5. Levent 24 Saat Acik Lastikci , 5. Levent Nobetci Lastikci , 5. Levent 7-24 Lastikci , 5. Levent Acik Lastikci , 5. Levent Gece Lastikci

5. Levent Nöbetçi Lastikçi - 5. Levent Mobil Lastikçi


Lastikleri arabaların en temel yapı taşlarını meydana getirmektedir. Bu nedenle lastiklerin pek çok görevi vardır:
•Bunlardan en önemlisi hem aracın kendi yükünü hem de içerisinde bulunan yükü taşımaktır.
• Motordan gelen kuvveti yola aktarıp çekiş kuvveti haline getirmekte lastiklerin görevleri arasındadır.
• Darbeleri sindirerek araç konforunu arttırmak da lastiklerin önemli bir diğer görevidir.

Lastiğin sert veya yumuşak olması bu durum üzerinde oldukça etkilidir.
 

5. Levent 24 Saat Açık Lastikçi - 5. Levent En Yakın Lastikçi


Aracın Lastik ölçülerine göre seçim yapmak en önemli unsurdur. Daha sonra ayrılan bütçeye göre bir marka tercihi yapılır. Lastik markası ve kalitesi lastik fiyatı üzerinde son derece etkilidir. Fakat kaliteli bir lastik aslında çok daha uzun yıllar kullanılabilmesi yönüyle daha avantajlıdır. Mevsim geçişlerinde mevsime uygun olan lastikler kullanılmalıdır. 5.Levent Lastikçi 'de istenilen her markada ve cinste bulunabilmektedir. Hatta duruma göre Çıkma Lastik Temini de yapılabilmektedir.


5. Levent En Yakin Lastikci , 5. Levent Lastik Tamiri , 5. Levent Lastik Tamircisi , 5. Levent Oto Lastik